DEmollari konstruksion

Ndërtojme të ardhmen tuaj

Shoqëri ndërtimore Demollari Konstruksion është me mbi 20 vite eksperiencë në treg. Kompania jonë ushtron aktivitete në fushën e ndërtimit civil dhe industrial kryesisht në sektorin e ndërtimit të godinave me destinacion banim dhe shërbim. Me një staf të kualifikuar dhe të përkushtuar, ndërtimet tona përmbushin standartet më të larta europiane. Ne ju garantojmë siguri, cilësi dhe korrektësi.

Ndërtime ekologjike

Sistemet Kapot, termoziolim dhe hidroizolim, gjithashtu edhe përdorimi i drurit cilësor si dekor ose si strukture,  bëjnë që objektet ti rezistojnë kohës, të jenë të sigurta dhe të kenë shpenzim sa më minimal energjie për ngrohje ose ftohje.

Materiale Cilësore

Për punimet që realizojmë përdorim materialet më cilësore në treg, të testuara nga eksperienca jonë disa vjecare në fushën e ndërtimit

Arkitektet me te mire

Nësë nuk keni vendosur akoma për projektin, ne mund tju ndihmojmë edhe në këtë drejtim. Kemi bashkëpunim me disa studio projektimi shumë serioze.

Celesat në dorë

Ne merremi me të gjitha fazat e ndërtimit, armatura, mure, sistem kapot, catia, elektrike dhe hidraulike.

“Tre jane parimet që udheheqin kompaninë tonë drejt sfidave të përditshme”

CILËSI – KORREKTËSI – SHPEJTËSI

Telefon:

+355 68 20 10 548

info@demollari.al

demollari_konstruksion@outlook.com

Adresa:

Rr. Arberit, Bathore 1, Ndertesa "Doda", kati 2

Foto gjatë disa punimeve