DEMOLLARI KONSTRUKSION

Ndertime Cilesore

Përdorim produktet më cilësore në treg dhe kemi stafin më të kualifikuar dhe me eksperience

Ralizim ne kohe

Përkushtimi dhe vendosmëria jonë bejnë te mundur realizimin e projekteve me korrektësi dhe kohën e kerkuar.

Cmime konkuruese

Ne ju ofrojmë cmimet më të mira në treg por pa negociuar cilësinë maksimale të punumeve.

Na kontaktoni

Telefon:

+355 68 20 10 548

Email

info@demollari.al